7 Temmuz 2010 Çarşamba

DÜNYAANA -BİLİNÇLİ DÖNÜŞÜME-NİYET MEDİTASYONU

DÜNYAANA -BİLİNÇLİ DÖNÜŞÜME-NİYET MEDİTASYONU

Sevgili Arkadaşlar

Meksika Körfezindeki son petrol felaketi, insan eliyle üzerinde yaşadığımız Dünya Gezegenine, yaşama ve insanlara verilen zararın dönüm noktasını oluşturmuştur.

Dünya ekolojik sistemini yok edecek, insanlığın ve yeryüzündeki diğer canlıların varlığını tehlikeye sokacak, fosil yakıta dayalı, kar amaçlı vahşi üretim-tüketim sistemlerinin ve insanı bu sistemlerin mekanik aracı haline getiren teknolojinin, doğayı kemiren ve meta haline getiren bakış açısının, kutsal kitaplarda üstü örtülü işaret edildiği, maya takvinde açıkca belirtildiği, doğanın ekolojik felaketlerle çoktan sinyallerini verdiği ve BM Milletlerin İklim Kuruluşu IPCC nin raporları ve bilim insanlarının araştırmaları ve çeşitli yollarla insanlara ilettikleri uyarılar göstermektedir ki, İnsanlık olarak BİLİNÇLİ BİR DÖNÜŞÜMÜ seçmenin ve açıkca bunu Evrene bilinçli olarak topluca ifade etmenin veya herşeyi yok oluşa terk etmenin son adımındayız.

Böyle gelmiş, ama böyle gitmeyebilir. Seçim Bizlere, hepimize ait. Biz kendi hissemize düşeni; en azından -Niyeti- ifade edelim,eyleyebildiğimizi yerine getirelim ve Ol'Anı Allah'ın Takdirine bırakalım

Dünyanın yaşamın ve hepimizin en yüksek hayrına, Bilinçli Dönüşümü seçen dostlarla birlikte, insanlığın en yüksek potansiyellerine odaklanamanın yaratacağ sinerjinin de farkındalığıyla; doğayla uyumlu, dengeli, HERKESİN EN YÜKSEK HAYRINI GÖZETEN, GELECEK NESİLLERE AKTARILABİLEN, yenilenebilir, işbirliği ile çoğaltılabilir, gizli gündemler olmaksızın paylaşılabilir, YENİ YAŞAM MODELLERİNİ ortaya çıkaracak –potansiyellerin ortaya çıkmasına ve lutufla yaşamlarımıza akmasına NİYET edeceğiz.

Katılmak isteyen dostlara da sevgiyle haber veriyoruz…..

Farzedin ki…..
köylülerin kuraklıkta yağmur duasına çıkması gibi….
Bizde Varoluşun huzurunda -Yaşamı Seçtiğimizin- duasına çıkmış olalım..…

Bilinçli Dönüşüm Niyet-Meditasyon saati

*07.07.2010 saat 19:00 ile 19:19 arasında 19 dakika yapılacaktır…

*17.07.2010 saat 19:00 ile 19:19 arasında 19 dakika yapılacaktır…

“NİYET: İnsanlık Ailesinin bir ferdi ve dünyada yaşayan bir canlı olarak;
Dünya üzerinde, doğanın, canlıların ve insanların yaşamını tehdit ve insan eliyle kurulmuş tüm sistemlerin; doğayla uyumlu, dengeli, HERKESİN EN YÜKSEK HAYRINI GÖZETEN, GELECEK NESİLLERE AKTARILABİLEN, yenilenebilir, işbirliği ile çoğaltılabilir, gizli gündemler olmaksızın paylaşılabilir, YENİ YAŞAM MODELLERİNİ ortaya çıkaracak şekilde dönüşmesine NİYET ediyoruz. BİRLİKTE NİYETİMİZLE ilgili potansiyeller ortaya çıksın. Ve hayatımıza aksın. NİYETİMİZLE ilgili sorumluluğumuzu kabul ediyor ve Yaşamlarımızı Kutluyoruz. Ne Mutlu Bize.” (her iki meditasyonda belirtilen günlerde ve aynı niyet edilerek yapılacak ve meditasyon süresince NİYETİMİZE odaklanacağız)

Meditasyona katılacak olan dostlara şimdiden; Yaşamı NİYETİNİZLE destekelediğiniz için çok teşekkür ederim.
Niyet bir adımdır.
Bir adım; hem ilk hem de son adımdır.
Çoktan Niyet ettiğimiz GERÇEKLİKTEYİZ…
Sağolun. Varolun.


Sevgiyle
Nilgün Nart


Bilinçli Kavuşum-Maya Takvimi-
http://mayatakvimi.blogspot.com/2010/05/bilincli-kavusum-birlik-dalgas-17-18.html


Bilincin Evrimi- Barış ve Huzur http://haksulhask.blogspot.com/2010/07/baris-ve-huzur-i-bilincin-evrimi.html


Not:
*Meditasyonun ne olduğunu bilmeyen, Dostlar, dilimiz döndüğünce, kalemimizin yazdığınca ifade etmeye çalıştığımız gerçeklerle ilgileniyorlarsa internetten araştırıp bakabilirler. Verdiğimiz linklerden araştırıp okuyabilirler. Teşekkürler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder